top of page

S naším pekařstvím začal Ing. Vladimír Mareš již v 90. letech minulého století. Původně pracoval ve filmařském průmyslu, ale následně mu došlo, že jeho srdce dozajista patří k rozpáleným pecím a křupavým výrobkům s jejich neodmyslitelnou vůní. Tak si s tchánem a několika dalšími přáteli otevřel menší pekárnu v Radotíně, kterou následně odkoupil. Ve svých dvanácti letech se začal zajímat o stejnou profesi starší syn Jindřich, který byť se nakonec rozhodl být porodníkem, zůstal nepominutelným členem pekařství. Ve stejném věku se připojil také mladší syn Antonín. Toho pekařské řemeslo uchvátilo stejně, jako jeho otce a postupem času si osvojil leckteré pekařské techniky a postupy a v pekařství pracuje dodnes!

V současnosti se pekařství přestěhovalo do Komořan na okraji Prahy, kde se ve větší provozovně pustili pekaři do tvoření toho nejlepšího chleba, koláčů a dalších tradičních i netradičních specialit, které každodenně přinášejí našim zákazníků ještě horké!

 

Tak neváhejte, a zastavte se u nás pro pecen chleba, nebo na pořádný tvarohový koláč s šálkem kávy! 

 

Sledujte nás na

  • Facebook
  • Instagram
7A.jpg
4D8A3146.jpeg

O naší

pekárně

Naše

produkty

U nás v pekařství vždy platilo, že hlavní přísadou, kromě kvalitních surovin, je to správné pekařské srdce. A přesně to je pro nás zásadní! Na každý pecen, housku, či koláč je pohlíženo se speciální opatrností, aby z pekárny putovaly ty nejkvalitnější výrobky k našim odběratelům a do našich vlastních krámků. 

bottom of page